torstai 27. syyskuuta 2012

Kivoja blogeja löytyy jatkuvasti lisää


Sain oheisen tunnustuksen Onnin blogia kirjoittavalta tyttäreltäni. Onni on 4-vuotias stagsbreathlainen lämminveriruuna, jota tyttäreni valmentaa ravuriksi. Onni - oikealta nimeltään Wilds Aragorn, on jo muutaman kerran kisaillut ja pärjännyt yllättävän hyvin. Minä en paljon mitään hevosista ymmärrä, mutta Lapsen aktiivisen, ihan pikkulikasta alkaneen hevosinnostuksen myötä on näistä isoista eläimistä tullut huomattavasti tutumpia ja nykyisin uskallan jo seisoa hepan vierellä ja koskettaa niitä - kunnioittavan varovasti.


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiAEKaCx87E0O4jdYvpnb1cwtsePLeP1LFPJDhb0r0NWAHzI_YODYvxW3uGyEERHb3cYH4HMz_YCgaxkdhSMIft8Ahom4gxTlyToNghR6rxtY5uIRMjtgQRvKaN7OwzBK1TxROKtmPqJZU/s1600/lieb.jpg 

  
Liebster tarkoittaa rakkain tai rakastettu, mutta voi myös tarkoittaa suosikkia. Liebster-palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille, joilla on alle 200 seuraajaa.

1.  Kiitä antajaa ja linkitä bloggaajaa, joka antoi haasteen sinulle
2.  Valitse viisi blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3.  Toivo, että ihmiset, kelle jätit tunnustuksen, antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen.

Annan Liebster-tunnustuksen seuraaville seuraamilleni alle 200 seuraajan blogille, joille toivon monen monta uutta lukijaa:


Niin on ollut kiire, ettei edes omaa blogiaan ehdi kunnolla päivittää. Ja nyt vielä flunssa-penteleinen kurittaa ja kiusaa. No, pahimmat kiireet lienee nyt selätetty, joten voinen keskittyä keittelemään lämmintä juotavaa ja siinä ohessa napostelen omenoita.






9 kommenttia:

  1. Onnea tunnustuksesta. Hepat ovat hienoja eläimiä ja minäkin suhtaudun tietyllä kunnioituksella niihin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu!
      Tyttären ollessa pieni, ihmettelin hänen rohkeuttaan pyöriä hevosten ympärillä. Myöhemmin hän on kertonut, että hevosen käsittelyssä on myös jonkinlaisia kikkoja, joilla ne saa paremmin "toimimaan". Esimerkiksi takajalkaa kädellä tietyllä tavalla silittämällä saa hevosten nostamaan tuon jalan.

      Poista
  2. Kiitos tunnustuksesta, palaan siihen tuossa viikonlopun aikana! Ja paranemisia, flunssa on tosi ikävä vieras! Mutta onneks on omenoita, mullekin naapuri toi sankollisen, nyt mulla on pallomaha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ansa, pallomaha on minullakin. Tulee popsittua noita omenoita oikein urakalla.

      Poista
  3. Onnea tunnustuksesta :)

    Kävinkin heti Onnin blogia lueskelemassa,kun olen itsekin hevosihmisiä. Tauolla kylläkin nyt harrastuksesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja!
      Tyttäreni aloitti lähistön ravitallilla hevosiin tutustumisen, sitten alkoi ratsastamaan ja sen jälkeen hurahti ravihevosiin. Nyt hänellä on kolmas oma hevonen, jolla silloin tällöin myös ratsastaa.

      Poista
  4. Kiitos tunnustuksesta. Katson sitä tarkemmin vähän paremmalla ajalla. Nyt on lähdettävä Miehen kanssa etsimään talven varalle autonrenkaita :) Koetahan torsua sinäkin se flunssa pois. Muista D-vitamiini!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulihan taas painovirhe, Torjua flunssa...piti sanoa tietenkin.

      Poista
    2. Emilie, varsinaista torsumista tämä flunssa on. Vaikea siltä on välttyä näin syksyisin, joten tulkoon ja menköön.

      Poista

Päivänkakkara, kielonkukka, metsätähti, nurmennukka
kuiskii meitä seurakseen, puutarhan helmaan suloiseen.
Kommentista mukava muisto jää, se pitkään mieltä lämmittää.
Kiitos Sinulle vierailustasi!